Consells per a triar la vostra l'aliança

Aquest escrit està dirigit a totes les parelles que estiguin pensant adquirir unes aliances de qualitat tant en disseny com en els materials. La selecció de l'aliança de casament, és un moment molt especial per a totes les parelles, per això hem pensat de donar-vos uns quants consells perquè trieu l´aliança amb tots els coneixements necessaris a tenir en compte.

Cada parella és un món en si mateixa, únic i especial, creiem que l´aliança ha de reflectir aquest sentiment i, per això, ens hem especialitzat en fer les aliances a mida, dissenyades una per una i fetes a mà al nostre taller. Com no hi ha intermediaris, el preu per tenir un anell fet a mida no és més car que els fets industrialment i amb totes les avantatges d´un anell fet a la vostra mida. La nostra dissenyadora i orfebre Míriam Camarillas us ajudarà a realitzar la vostra aliança ideal, perquè s'adapti perfectament al vostre estil i pressupost.

Si el que voleu és dissenyar-les vosaltres mateixos, Niessing manufactur, com a empresa pionera en disseny, us ofereix una plataforma online que us guiarà pas a pas perquè pugueu crear l'aliança que s'adapti millor a les vostres preferències. Seguiu aquest enllaç per a dissenyar la vostra aliança amb Niessing.

Hi ha diversos factors que són molt importants en el disseny d'aliances. Els factors més importants a tenir en compte a l'hora de triar les vostres aliances són:

1. La secció

Quina forma és la més adequada per a vosaltres, quina s'adapta millor a la vostra personalitat?
Rodona, plana, ovalada?

En el disseny d'anells, ens referim a la secció de l'anell. La secció és la forma geomètrica que resultaria, si féssim un tall transversal a l'anell, per tal de donar a conèixer la seva estructura interna.

Si el que voleu és comoditat, us aconsellem que trieu un anell amb l´interior arrodonit, ja que s'adapta molt millor al dit. Tingueu en compte que els canvis de temperatura fan que els nostres dits s'eixamplin. Si trieu la vostra aliança amb l´interior arrodonit, a l'estiu ho agraireu, ja que la superfície que toca la pell és molt menor i la sensació de portar-lo és molt més confortable.

Si, a part de la comoditat, el que us agraden són les aliances més minimalistes i geomètriques, però alhora confortables, trieu una secció plana per fora amb l'interior arrodonit.

Us oferim totes les possibilitats!

2. L´amplada i el gruix

Aquest és un detall molt important, per l'estètica, la durabilitat de l'anell i pel pressupost. Heu de pensar que l'aliança és un anell que heu de portar molt de temps posat, per tant, ha de ser còmoda i resistent. Perquè l'aliança pugui conservar la seva forma rodona, el mínim de gruix que recomanem és d'1,5mm, i si tenim en compte la comoditat, no ha de superar els 2,5mm de gruix. Per a l'amplada, el mínim recomanat serà de 2,5mm i un màxim de 6mm.

Les noves tendències en aliances són bastant gruixudes i amples, però heu de tenir en compte que això alterarà el pressupost i també la comoditat. Si us agraden gruixudes, l'equilibri entre disseny i comoditat està entre 6 mm x 2 mm, o 4 mm d'ample x 2,3 mm de gruix. Obtindreu un anell resistent i diferent de la resta!!

Si pel contrari preferiu un anell al més discret possible, trieu seccions de 2 x 2 mm o de 3 x 1,8 mm. Còmode, discret i molt portable.

niessing

3. L´acabat

A G de Joies, us oferim la possibilitat de triar diversos acabats. Què us agrada més? La brillantor de l'acabat polit? O l'elegància del matisat? Un anell amb acabats perfectes? O la rusticitat de les textures?

Hem de pensar que, tot i que amb el temps tots els acabats s'acaben perdent una mica, hi ha acabats que duren més temps que d'altres. Cada cop que l'anell rep cops o frega amb altres materials, es va ratllant, així que a poc a poc va perdent l'acabat superficial. Tot i així, no patiu, a G de Joies, us refarem l´acabat tants cops com vulgueu, de manera gratuïta.

En ordre de durabilitat els acabats que us oferim són:

4. El material

A l'hora de triar el material els factors més importants són: la duresa, el color i el pressupost que teniu destinat per a les vostres aliances de casament.

Si voleu un bon material, que combini estètica i durabilitat, l'or és la millor opció.

A G de Joies, us oferim tant els nostres dissenys en or de 18 ct com els de Niessing.

En or de 14 ct, podeu triar entre les moltes opcions que Niessing us ofereix.

Què vol dir or de 18ct ?
I or de 14 ct?. La diferència entre or de 14 i de 18 depèn de la quantitat d'aliatge que se li afegeix a l´or pur.

Què és l´aliatge?
Diem aliatge al metall que s´afegeix a l'or pur (or fi or 24ct o AU999) per tal de donar-li la duresa adequada per a la joieria. L'aliatge que utilitzem determinarà el color del material. L'or de 18ct (també anomenat or de llei o AU750) té 750g per cada kg d'or i 250g d'aliatge. L'or de 14ct (or baix o AU585) porta 585g per cada kg i la resta d'aliatge. L´or de 18ct, és el que millor combina color i duresa. L'or de 14ct té menys or per gram, i, en general menys duresa. La tècnica de tall làser i enduriment del material que utilitza Niessing fa que siguin unes aliances amb el doble de duresa que les fetes amb el sistema de manufactura tradicional.

Aliances amb dissenys minimalistes i formes geomètriques.

Si busques qualitat i alhora preu assequible, tria la teva aliança Niessing, amb la mateixa duresa i color de l'or de 18ct, però més econòmica.

Blanc
És un color molt recomanable per a dissenys amb geometria molt marcada, tipus seccions planes o rectangulars, amb acabats suaus obtindreu l'aliança més minimalista i actual.

Groc
El més lluminós, i també un clàssic en les aliances de casament.
És un color càlid, molt lluminós, molt adequat per a formes arrodonides amb textures o acabats mat diamantat. Polit és un anell clàssic, peró si us atreviu a donar-li textura, canvia completament... us sorprendrà!!

Vermell
Un color amb poca difusió, però molt adequat si el que voleu són uns anells al més discrets possible. El seu color vermellós suau es fusiona amb el color de la pell i combina perfectament amb altres joies, sobretot amb les de color blanc. Com que és un color càlid, funciona molt bé amb dissenys amb acabats matisats o texturats de formes arrodonides o orgàniques. Un color especial per a donar a les vostres anells un toc exclusiu!

Altres possibilitats de color
A més, també podreu triar entre les deu varietats de color per a or de 18 ct, de les aliances de Niessing, i les nostres aliances combinades, interior d´un color i exterior d´un altre. També us oferim la possibilitat de combinar diversos materials, unes aliances d'or per fora i de plata a l'interior, seran econòmiques i més resistents que les que són totes de plata i amb l´avantatge de que podreu personalitzar-les i modificar-ne la mida quan calgui.

color aliances

5. La talla

La mida ideal és aquella que a l'hivern no dóna la sensació de que podria sortir amb facilitat, i a l'estiu puguem treure'ns-la sense problemes. De vegades creiem erròniament que un anell que ens vagi una mica gran serà més còmode, però a l'hora de la veritat, si triem un anell així, el diàmetre exterior, més gran del que ens cal, ens molestarà entre els dits, i a més, l'anell girarà contínuament. A G de Joies us garantim que en tot moment tindreu la mida adequada. Quan vingueu, us aconsellarem de quina és la mida més adequada per a la vostra mà. A més, amb el nostre extens servei post venda, el canvi de mida és gratuït en qualsevol moment i per sempre, perquè sempre el porteu amb tota comoditat.

6. Els diamants

A la nostra botiga creiem que és millor triar una bona qualitat de diamant, ja que aquesta ha de tenir la llum i la puresa que caracteritza aquesta pedra. Seleccionem els nostres diamants sota un criteri que estigui equilibrat entre la qualitat i el preu de la pedra. El G/VS és un Top wesselton d´una gran blancor, que no tendeix cap a cap color en concret, però que reflecteix tots els colors de l´arc iris. Les sigles VSI es refereixen a la puresa del diamant, very small inclusion, que són inclusions molt petites difícils de veure amb una lupa de deu augments.

Pel que respecta a la talla, triem les pedres de millors proporcions, ex-ex-ex. Aquesta qualitat, per a pedres de menys de 0,30cm, no és molt més cara que la resta i té la garantia dels certificats GIA, empresa certificadora de major credibilitat del món. L'ética professsional és una de les nostres màximes, per això també ens assegurem que els diamants que comprem no provinguin de zones en conflicte, mitjançant la Llei Kimberley. Tot aixó perquè pugueu comprar amb la tranquil·litat de saber que és un diamant amb la màxima bellesa i lluentor.

7. El gravat

Aquest últim serà un dels detalls que més marquen el simbolisme i l´exclusivitat de les vostres aliances. Podeu triar diversos estils de lletres i tipus d'inscripcions. Cada lletra mesura uns 1,5mm, així que aproximadament, en cada anell caben un màxim de 34 caràcters amb espais i signes inclosos. A G de Joies, el que ens agrada és que siguin el més artesanes possibles, per això normalment el gravat es fa a mà. Com que per a nosaltres és molt important aquest vessant simbòlic i artesà, aquest tipus de gravat us el fem gratuïtament.

gravats

Què hi posem?
Habitualment gravem el nom de la noia en l'anell del noi i a l'inrevés en el d'ella, i la data en la dels dos. També podeu posar frases o parts de poemes, símbols i dibuixos, un cor, un sol o un infinit també són possibles...Un diamant entre els dos noms...

Les possibilitats per plasmar el vostre sentiment cap a l'altre són infinites!!

També us oferim el gravat a làser, que és molt profund i resistent, i a més a més, amb les nostres tècniques de 3D, podem escanejar les vostres empremtes digitals i fer-les tant en relleu com en baix relleu en les vostres aliances. Perquè l'amor de veritat sempre deixa empremta!

gravats Niessing gravats Niessing

GdeJoies
Torrent de l'Olla, 68
08012 Barcelona · España
(+34) 932 850 942
gdejoyas@yahoo.es
gdejoies.com

© Miriam Camarillas, 2018